+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

BodyTalk

Live eller Fjernsession

 

Håb er som regel udgangspunktet, når mennesker kommer til BODYTALK session hos mig. Et håb om, at der må findes noget, der kan hjælpe, selvom det virker som om, man har prøvet alt.

Symptomer er symptomer, og ikke årsagen til problemet. Det fysiske, mentale, følelsesmæssige og det spirituelle hænger sammen og påvirker hinanden. Årsagen ligger ofte et andet sted, og jo hurtigere man finder årsagen, jo hurtigere kan kroppen heale. Det er det der gør en BODYTALK session så stærk.

Jeg arbejder ud fra den filosofi, at kroppen har sin egen medfødte intelligens og er i stand til at helbrede sig selv på alle niveauer. Når kroppen fungerer optimalt, kommunikerer alle dele, hvert system og hver celle konstant med hinanden. Ofte nedbrydes kommunikationen på grund af daglig stress og de oplevelser, vi har haft gennem livet, og den ubalance fortæller din krop dig ved fysiske, emotionelle og/eller psykiske symptomer.

 

Genkender du et eller flere af disse punkter:

 • Smerter og symptomer i krop eller sind, der fylder meget og begrænser dig?
 • Er du stresset og løber hele dagen for at nå alt det, du skal?
 • Er dine tanker mest i fortiden og påvirker dine oplevelser dit liv i dag?
 • Bliver du ved, at give, give og give til andre uden selv at blive fyldt op?
 • Føler du, at du ikke passer ind og har svært ved at være i verden?

Så er en BODYTALK session noget for dig.

 

Gode grunde til at vælge BODYTALK:

 • Du vil komme ned i kroppen, og få ro. Du skal intet andet, end bare at modtage.
 • Du vil få dyb og vedvarende forandring.
 • Du vil få mere lethed i kroppen og overskud i hverdagen.
 • Du kan modtage uanset hvor du er i verden.
 • Slippe af med angst, frygt, skyld, skam mm.
 • Få forløst gamle traumer, dårlige oplevelser og lignende.

Mange problemer kan også opstå uden du er bevidst om dem, og derfor kan en BODYTALK session ligeledes bruges forbyggende. En session kan nemlig arbejde med det, som din krop ikke har givet udtryk for endnu. Du kan forkæle, forbygge og fylde din krops batteri på samme måde som når du tager din bil til service.

Børn tager fantastisk godt imod disse behandlingsformer, da samtale og forståelse ikke er en nødvendighed. Resultaterne kan være mange: Mere rolig, afbalanceret, mere selvsikker, færre reaktioner, fysiske skavanker kan ændres mm.

 

Fjernsession:

Har du ikke mulighed for at komme til mig, er der stadig mulighed for at få en session. Fjernsessions er virkelig powerfulde, da der ofte er mindre “støj på linien”. Jeg tuner ind på dig, og finder direkte ind til kernen.

Du har på forhånd beskrevet, hvad du ønsker hjælp til. På det aftalte tidspunkt skal du lægge dig godt til rettet et sted hvor du ikke bliver forstyrret og modtage din session. Har du ikke mulighed for dette, virker behandlingen alligevel.

Jeg tuner ind på dig, og arbejder med det der er klar til at blive transformeret her og nu. Når fjernsessionen er slut, sender jeg en mail med information om det, der kom op under sessionen, hvad der blev arbejdet med energetisk og eventuelle råd til dig.

Børn behøver ikke ligge stille under en session. De kan fortsætte deres dagligdag uhindret.

 

Du kan booke din session her:

Rungsted:    ONLINE BOOKING