+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Børne BodyTalk

Live eller Fjernsession

 

Mange børn og unge – sensitive og ikke-sensitive – oplever, at det er svært at være i verden, og især forandringer i livet (forældrenes skilsmisse, flytning, mm.) påvirker dem.

 

Det kan komme til udtryk gennem forskellige reaktioner som:

  • Udadreagerende adfærd
  • Vrede
  • Tristhed
  • Indelukkethed
  • Reaktioner på tøj, mennesker, dyr, forandringer mm.

Vores krop er et sanseorgan, som vi er designet til at opleve denne verden med. Den er en unik organisme, som kan heale sig selv på alle plan. Ofte får kroppen dog ikke mulighed for at heale, da den skal bruge absolut ro og fred for at kunne gøre dette. Hvornår har vi ro og fred i vores hverdag? Rigtig mange børn får ikke ordentlig hvile under søvnen, og de vågner derfor trætte og uoplagte. Kroppen har altså brug for lidt hjælp til at kunne gøre det arbejde, den er skabt til. BodyTalk og Access Bars kan her være en stor hjælp, da det er blide behandlingsformer, der bruges i samarbejde med kroppens naturlige måde at heale på.

Børn tager fantastisk godt imod disse behandlingsformer, da samtale og forståelse ikke er en nødvendighed. Børnene får lov at slappe af, og tage imod det de har behov for, uden at skulle forstå det eller gøre noget. Resultaterne kan være mange: Mere rolig, afbalanceret, mere selvsikker, færre reaktioner, fysiske skavanker kan ændres mm.

 

Fjernsession:

Har du ikke mulighed for at komme til mig, er der stadig mulighed for at få en session.

Fjernsessions er virkelig powerfulde, da der ofte er mindre “støj på linien”. Jeg tuner ind på dig, og finder direkte ind til kernen.

Du har på forhånd beskrevet hvad du ønsker hjælp til. På det aftalte tidspunkt skal du lægge dig godt til rettet et sted hvor du ikke bliver forstyrret og modtage din session. Har du ikke mulighed for dette, virker behandlingen alligevel.

Jeg tuner ind på dig og arbejder med det der er klar til at blive transformeret her og nu. Når fjernhealingen er slut sender jeg en mail med information om det der kom op under sessionen, hvad der blev arbejdet med energetisk og eventuelle råd til dig.

Børn behøver ikke ligge stille under en session. De kan fortsætte deres dagligdag uhindret.

 

Du kan booke din session her:

Rungsted:    ONLINE BOOKING

Fjernsession/Online Session, skriv til mig på: info@todayimove.com

Priser

Priser:

Børn (0-16 år):

En Session 850 kr.

5 turs-kort: 4125 kr.

 

Voksne:

En Session 30 min: 650 kr.

En Session 60 min: 1150 kr.

En Session 90 min: 1550 kr.

 

5 turs-kort 60 min: 5280 kr.

10 turs-kort 60 min: 9500 kr.

 

Hos dig (Hjemme eller på kontoret 1-1,5 time): 1900 kr.

 

Online Coaching (Telefon eller Skype):

1/2 time 650 kr.   (88 EUR)

1 time 1150 kr.    (155 EUR)

 

Betaling:

Der afregnes efter hver session og der kan betales med MobilePay, kontanter eller på netbank.

 

Afbudsregler:

Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før den aftalte tid, faktureres det fulde beløb eller 1 klip trækkes fra dit kort.

Tidsfrist for brug af 5 & 10 turs-kort:

Køb af klippekort er bindende, og klippekort skal bruges senest 6 måneder efter køb, hvorefter eventuelle ikke anvendte lektioner annulleres og bortfalder uden yderligere varsel.

Pin It on Pinterest

Share This