+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Mindset Mentor forløb

1:1 forløb

 

Book en afklarende samtale

Mindset Mentor forløb

Det kan være du har brug for mere ro, balance og styrke i både krop & sind. Et forløb til at skabe endnu bedre resultater i dit private og professionelle liv. Du lærer at bruge dine spirituelle evner bevidst og målrettet.

I forløbet skal vi kigge på både fortiden, nutiden og fremtiden. Gamle oplevelser, traumer & tilknytningsbånd skaber ubevidste handlemønstre, overlevelsesstrategier og styre derfor de valg vi tager i livet. Når vi er klar til at bringe det frem i lyset, give slip og heale, åbner vi op for nogle helt andre muligheder.

Det giver en mulighed for at skabe et liv, som faktisk fungerer for dig – HELE VEJEN RUNDT! Du er værdig, til at få alle dine behov dækket hele tiden. Men hvis du ikke føler dig værdig, god nok, eller tror at det overhovedet er muligt at få dine behov dækket, så er det heller ikke det du tiltrækker.

Lær dig selv at kende gennem Awareness wheel, og lad energi psykologi & BodyTalk støtte dig i at heale traumer og trække dine skygger frem i lyste, så de kan blive forløst. Du får øvelser til at åbne, træne og styrke din intuition, så du bevidst kan mærke, vælge og skabe det, der vil fungere for dig – hele vejen rundt i dit liv.

When you do what works for you – everything expands.

Stress – din krop reagerer på dine omgivelser, både det du har været i og det du er i lige nu. Det er ikke dig og din krop der er “noget galt” med – men din krop, der prøver at fortælle dig noget.
Traumer – Vi kan ikke kontrollere, hvad andre mennesker gør. Har du været ude for et traume forårsaget af et andet menneske, er dit job ikke at få den person eller andre til at forstå, hvad det har gjort ved dig. Du får din styrke tilbage, når du anerkender dig selv, at det ikke var ok og at du kan heale på din side af traumet – ikke på deres banehalvdel.
Expand – Når vi går i reaktion – trækker vores krop sig sammen, når vi tænker på noget ubehageligt – trækker vores krop sig sammen. Ved at træne dine evner og dine styrker kan du lære at vende contraction til expansion. Når kroppen er tryg og i ro – åbner den sig op.
Relationer – Relationerne i vores liv kan påvirker os meget. Dette kan både være positivt og negativt. Når vi forstår reaktionsmønstret og hvor det stammer fra – har vi mulighed for at sætte os selv fri. Hvordan har du det med dine relationer? Hvordan ville det være, hvis de mennesker du omgav dig med var taknemlige for, at du var i deres liv – og du var taknemlig for de mennesker, der er omkring dig?

 

Det er en transformerende proces, når du bruger dine spirituelle evner bevidst og målrettet til at skabe bedre resultater i dit liv, både personligt og professionelt. En process der åbner op for den sande styrke og skaberkraft, som ligger indeni dig.

 

6 ugers forløbet består af:
➳ 5 online sessioner med Camille
➳ 2 x mayday calls
➳ Awareness wheel workbook
➳ De 4 bevidsthed niveauer
➳ Kroppen, sjælen & trolden.
➳ Mind Clearing lydfiler

Pris: 7.600,-

12 ugers forløbet består af:
➳ 10 online sessioner med Camille
➳ 4 x mayday calls
➳ Awareness wheel workbook
➳ De 4 bevidsthed niveauer
➳ Kroppen, sjælen & trolden.
➳ Mind Clearing lydfiler

Pris: 12.700,-

Hvordan foregår forløbet:
➳ Ved første session har du udfyldt Awareness wheel, som vi tager udgangspunkt i. Vi sporer os ind på, hvad der er den rigtige retning for dig fremadrettet.
➳ I det efterfølgende sessioner får vi finjusteret retningen, vi arbejder med det der blokkerer for at det du ønsker ikke allerede er i dit liv. Sessionerne kan både indeholde coaching, Mind Clearing, BodyTalk & Healing.

Undervejs laver du hjemme øvelser for at:
➳ skabe bevidsthed om hvor du står, og hvad du vælger.
➳ få dybdegående clearet dine skygger & blokeringer.
➳ anerkende hvem du virkelig er, og stå ved dig selv.
➳ åbne op for og styrket din intuition & mavefornemmelse.
➳ skabe det, du ønsker i dit liv med bevidst intention.

At træde ind i din sande styrke, give slip på fortiden og skabe det liv du virkelig vil elske at leve, er en process. Derfor er dette et forløb, hvor du får indarbejdet de nye vaner i dit liv, med mig på sidelinjen til at støtte dig & minde dig om ilden indeni dig. Du skal ikke nøjes – du er værdig til at skabe alt det du drømmer om. Er du klar til at gå vejen?

Send mig en mail, hvis vi skal tage en snak om hvad vi kan skabe sammen. info@todayimove.com