+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Gratitude

Testimonials

“Balance i kroppen”

Har igennem mange år trænet hos Camille samt fået div. behandlinger og hver gang går jeg derfra med ny energi, følelsen af en stærk og afbalanceret krop.

Christel Bilde

“Nye muligheder”

Camille har hjulpet mig med gode indspark til de ting jeg tumler med i livet. Hun er meget indlevende og med hendes store viden har hun hjulpet med en ny synsvinkel, der åbner op for nye muligheder. Det er jeg dybt taknemmelig for ❤️

Nanna Brandstrup

“Ny indsigt i mig selv”

Camille, du er den bedste. Din forståelse på krop og sind er fantastisk og jeg går altid fra dig med en bedre balance/holdning og ny indsigt i mig selv.

Tine Bøttker

“Body, mind & soul”

Have gotten amazing treatments and tips for my body/mind and soul!!!! First place who could help me to deal with stage fright and in general nervousness and also sadness!!! After her treatments have never felt so good before. I did also courses with her that I use daily on my body and on my clients…

Teele Ude

 Psykiske og blære udfordringer og tænder –paradontose- Du hjalp mig enestående, da jeg var på kursus med dig. Nærvær, dyb opmærksomhed, lytten og kærlig gavmildhed. Jeg havde ikke haft det så godt i flere år, da jeg gik hjem efter den behandling, du gav mig. OG jeg er selv en rutineret behandler og har prøvet mange hænder inden for mange terapiformer. You are second to none ❤️ Møs og kærlighed 

Annalis Valentin

Jeg er kommet til Camille med både smerter i kroppen og bekymringer i sindet. Hun hører hvad som snakker højest. Er det kroppen som gør ondt, spørger hun ind til den, og med lette berøringer og tap, fjerner hun smerten. På én måde er det underligt hvad hun gør, og på en anden måde er det helt forståeligt og logisk. Kroppen undres ikke, den snakker med, med sin visdom. Og i det slip som sker med hele mig under Camilles forunderlige snakken med min krop, mærker jeg en indre jeg-styrke og ro her og nu. 

Mette

Det var med en sund skepsis, at jeg prøvede Camilles behandling, men effekten var ikke til at tage fejl af. Både professionelt og privat er jeg kommet mere i kontakt med mig selv og har gennem 3 behandlinger været i stand til at slippe nogle af de ting mentalt, som var ved at gøre mig syg. Ny energi og gode oplevelser er strømmet min vej, og jeg nyder hvert øjeblik af mit liv nu. Jeg synes, alle bør give sig selv den mulighed for at øge livsenergien og livsglæden.

Masja 

Ved at trykke hårdt på ” aktiverings punkterne”, kunne Camille nedsætte modstanden i musklerne og samtidig fjerne den barriere som smerterne gav. Det gør, at jeg kan trave ture og cykle og hvad jeg ellers ønsker at foretage mig. Men ydermere sætter det mig også i stand til at køre bil eller sidde ned i flere timer, når det er nødvendigt, og det har været et stort problem tidligere.  

Winnie, pensionist

Camille er den bedste:-). Jeg er sprinter i Sparta og går på atletiklinjen på Nørre fælled Skole, så jeg træner rigtig meget. Jeg har haft en rygskade, som Camille har hjulpet mig med, og hun har givet mig aktiveringspunkter som jeg arbejder med til hver træning.

Vincent, 14 årig atlet.

Camille Vienne har en helt unik kropsforståelse, og hun har med ihærdig indsats fået bugt med min meget gamle løbeskade, så jeg nu igen kan løbe maraton.

Marlene, Marathon Løber.

 

Jeg har haft stor glæde af pilates-timerne. Du er altid meget lydhør, hvis man kommer med et særligt problem, og er der en øvelse, man ikke rigtig kan klare, kommer du med forslag til en anden. Du er også rigtig god til at rette på én, hvis man ikke udfører øvelsen korrekt. Min ryg er blevet meget bedre, og smerterne i benet/lysken er næsten væk. Access Bars har jeg kun prøvet en enkelt gang, og da fandt vi ud af, at jeg ikke skal gå og bekymre mig om mit barnebarn, som jo mistede sin far og mor med to års mellemrum. Hun skal nok klare sig – og ja, det gør hun! 

Gitte Biehl

Jeg kom til dig med stiv ryg og stiv nakke. Jeg følte mig meget velkommen og i trygge hænder fra begyndelsen – du har et meget åbent og venligt væsen som jeg lægger meget vægt på. Du er meget kompetent og ved utrolig meget om hvordan kroppen fungerer og det gør mig tryg. Du har givet mig øvelser, hvilket også er godt. Du er én af de kolleger jeg varmt kan og vil anbefale. 

Chalotte Billenstein

Camilla er koncentreret og nærværende i hvert øjeblik i undervisningen. Hun er yderst kompetent og meget dygtig. “læser” kroppen og sammensætter nøjagtige øvelser. En eminent vejleder.  

A.F.