+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Camille Vienne

 

Hos TODAYiMOVE tilbyder vi individuelle, skræddersyet coaching forløb, der opbygger dit daglige velvære, fysiske styrke, præstationsevne samt styrker nerve-, muskel- og skeletsystem.

 

 

 

Jeg hedder Camille Vienne, jeg er mor til to smukke piger, jeg har to bonusbørn og bor sammen med Tue. 

Jeg åbnede i 2010 mit eget firma og har siden arbejdet som træner og behandler. Jeg er bl.a. uddannet inden for Body Control Pilates, Be Activated,  Access Consciousness, Ayurvedic Yoga Massage, Reiki Healing, BodyTalk og har en BA i Dans.

Jeg ser på helheden, og fokus er at få både kroppen og det mentale i balance. Jeg arbejder både med forbyggelse og rehabilitering.

Det er vigtigt at få dig med i processen og at du får forståelsen af hvad der sker i din krop og hvordan du kommer bedst videre. Det er første skridt på vejen til en balanceret og smertefri krop.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i flere af kroppens systemer, og når vi samtidig påvirker både vejrtækningen, muskel- og skeletsystemet, nervesystemet skaber en større synergi på både det fysiske og psykiske plan.

I live og online workshops kan du få redskaber med hjem, så du selv kan fortsætte det gode arbejde derhjemme. Min erfaring er, at jo mere du selv får implementeret nogle gode vaner derhjemme, des dybere kan vi komme, når du er til en session hos mig.

Jeg deltager fortsat i kurser, der udvider min horisont og går selv regelmæssigt til behandling.  

Du skal altid være velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

 

 Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Camille Vienne