+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Pilates

 

Skræddersyet træning der giver dig et stærkt fundament

.

Book din tid her

Pilates

Min tilgang til Pilates træningen adskiller sig fra andre Pilates former ved at jeg samtidig med øvelserne bruger manuelle teknikker til at aktivere musklerne og derved “tænder” kommunikationen mellem hjernen og musklerne. Aktivering hjælper kroppen til at præstere på et højere niveau, både i styrke, fleksibilitet, udholdenhed, hurtighed, balance og koordination. Det handler om at få musklerne til at gøre det arbejde, de er beregnet til. Resultatet er øjeblikkeligt og målbart. 

Pilates giver forbedret kropsholdning, større smidighed, balance i kroppen, et stærkere immunforsvar, forbedret kredsløb, større udholdenhed, mindre stress, forbedret søvn og en formindsket risiko for skader. Du vil mærke en ændring i kroppen, allerede når du har trænet et par gange. Med tiden vil gamle uhensigtsmæssige bevægemønstre ændre sig, og du vil få mere energi, færre smerter og en større livsglæde. 

Første gang du kommer laver jeg en screening af din krop, derefter vil du blive trænet og vi snakker om hvilket forløb der passer til dig.

Pilates er udviklet med inspiration fra både østens og vestens træningsteknikker, og jeg lægger vægt på, at øvelserne bliver skræddersyet til dig og øvelserne bliver tilpasset din krop. De manuelle teknikker bruges efter behovet, for at optimerer kroppens arbejde, så du får mest ud af øvelserne. Derfor kan øvelserne udføres af enhver. Træningen bliver tilrettelagt specifikt til dig og dine behov. Alle dine bevægelser bliver analyseret, og vi går i dybden der, hvor der er behov for det. 

Øvelserne vil være på gulv med og uden små redskaber, Pilates Reformer og Cadillac.

I Pilates har vi fokus på at arbejde med mave, bækkenbund og de stabiliserende muskler, og der fokuseres på åndedræt, afspænding og koncentration. Gennem visualisering, fysisk styrke og stræk af kroppen vender din mentale kraft og blodcirkulationen tilbage. Ud over de store muskelgrupper, som man får fat i ved almindelig træning, er der i Pilates også fokus på de stabiliserende muskler, som holder leddene sunde. Fordi vi netop fokuserer på at få fat i de stabiliserende muskler, at strække og forlænge, og at styrke mavemusklerne, ses der rigtig gode resultater med Pilates på skader i ryg, skuldre og nakke, men det er også effektivt til at forbygge skader og sammenfald i kroppen.

Udover at give gode resultater er Pilates en fantastisk udfordrende træningsform, og specielt på maskinerne er der uendelige muligheder for at gøre træningen både sjov og hård. Pilates træner hele kroppen og arbejder med musklerne uden at belaste leddene. Det er en rigtig god måde at komme tilbage i form efter en fødsel, som genoptræning, som et supplement til anden sport, eller bare til generelt velvære. Alle kan få glæde af Pilates.

Hvor lang tid holder effekten af træningen og aktiveringen?

Alle er forskellige og vi er ved at lære kroppen nye bevægelsesmønstre, som i virkeligheden er nye vaner. Nogen vil få stor forandring med det samme og holde det ubesværet, mens andre har brug for mere indgriben og gentagelse. Derfor er hjemme træningen vigtig, jo mere du selv gør, jo hurtigere lærer kroppen de nye gode bevægelsesvaner.

Hjemme træning: 

Hvor ofte skal du aktivere? – Så ofte som man vil, og jeg anbefaler at du laver dine aktiveringer mindst en gang om dagen derhjemme, og før al træning. Hvis du også aktiverer efter træning, er det muligt at mindske den stivhed, der kommer fra træning.

 

Hvor ofte, hos Camille?

Det afhænger af hvad udgangspunktet er med din krop. Er du i topform, skadet, og/eller har du fysiske smerter? Og hvor slemt står det til?

De fleste vælger at komme en gang om ugen, og ander vælger komme for tjek op en gang hver 14. dag eller 1. gang om måneden.

 

Pilates træningen kan afhjælpe og forbedre gener som:

  • Rygsmerter
  • Sportsskader
  • Skuldre/nakke smerter
  • Brækket ryg
  • Piskesmæld
  • Følgegener af kejsersnit
  • Bækkenproblemer
  • Inkontinens
  • Hofteproblemer
  • Stress

I takt med at kroppen får det bedre, får man det typiske også bedre mentalt og det virker begge veje.

 

Testimonial:

“Ved at trykke hårdt på ” aktiverings punkterne”, kunne Camille nedsætte modstanden i musklerne og samtidig fjerne den barriere som smerterne gav. Det gør, at jeg kan trave ture og cykle og hvad jeg ellers ønsker at foretage mig. Men ydermere sætter det mig også i stand til at køre bil eller sidde ned i flere timer, når det er nødvendigt, og det har været et stort problem tidligere”.  

– Winnie

 

Marlene, Maratonløber

Camille Vienne har en helt unik kropsforståelse, og hun har med ihærdig indsats fået bugt med min meget gamle løbeskade, så jeg nu igen kan løbe maraton. 

Teele Ude, Dancer

Thanks to Be-Activated & Camille I feel an ease to move and I am pain free. It is rare, that something can make such a change so fast. I do my activation points every day, before I train in the morning.

Vincent, 14 årig atlet

Camille er den bedste:-). Jeg er sprinter i Sparta og går på atletiklinjen på Nørre fælled Skole, så jeg træner rigtig meget. Jeg har haft en rygskade, som Camille har hjulpet mig med, og hun har givet mig aktiveringspunkter som jeg arbejder med til hver træning. 

Pilates & BodyTalk

Jeg blev gravid i 2005 og på et tidligt stadie i min graviditet fik jeg en svær bækkenløsning. Lige siden har jeg lidt under dette og fået en masse følgesygdomme i kølvandet.  Jeg har haft smerter i lænden og ryggen, der strålede ned i benet. Jeg har haft en rigtig grim holdning, haltet og stort set været plaget af smerter lige siden. Camille fik mig til at fokusere på de steder, jeg havde smerter, og forløste dem lidt efterhånden. Læs hele Mettes historie her 

 

Mette

Pilates & Bars

Jeg har haft stor glæde af pilates-timerne. Du er altid meget lydhør, hvis man kommer med et særligt problem, og er der en øvelse, man ikke rigtig kan klare, kommer du med forslag til en anden. Du er også rigtig god til at rette på én, hvis man ikke udfører øvelsen korrekt. Min ryg er blevet meget bedre, og smerterne i benet/lysken er næsten væk. Access Bars har jeg kun prøvet en enkelt gang, og da fandt vi ud af, at jeg ikke skal gå og bekymre mig om mit barnebarn, som jo mistede sin far og mor med to års mellemrum. Hun skal nok klare sig – og ja, det gør hun!

 

Gitte Biehl

Pilates & BodyTalk

Du er dygtig, professionel, inspirerende og engageret. Din kombination af træning og sessions fungerer rigtig godt. Man kan både få trænet kroppen og renset ud mentalt, så man efterfølgende har et større overskud. En fantastisk kombination. Fysisk hjælper Pilates på mine meget ømme og spændte skuldre og min lænd, og det har givet mig en større kropsbevidsthed. Mentalt hjælper en session på at få renset ud i tanker og følelser, og giver mig et overskud og en følelse af fornyet energi. Jeg har helt klart lært mig selv bedre at kende i den tid jeg har gået til træning/behandling hos Camille, både på det fysiske og psykologiske plan.

 

Caroline Brink