+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Pilates & Personlig træning

 

 

Book her

Træning

I en personlig træningstime, tager jeg udgangspunkt i hvordan du og din krop har det og hvad dit mål med træningen er. Ofte gennemgår vi Be Activated aktiverings punkterne i starten af timen og undervejs, for at få det meste ud af hver eneste øvelse.

Når du bevæger dig, ser jeg om musklerne arbejder som de skal, og har et godt samarbejde omkring leddene. Øvelserne skal kunne udføres let og ubesværet, uden alt for stor forskel på højre og venstre side. Når det f.eks er lettere at lave en balance på det ene ben i forhold til det andet, viser det os at der er noget vi kan aktivere. Når musklerne bliver aktiveret, bliver øvelserne ofte lettere, og man får fornemmelsen af at være blevet stærkere på 10 sek. Øvelserne vil være på gulv med og uden små redskaber, Pilates Chair, Reformer og Cadillac.

Pilates som enetimer

Enetimer med Pilates er til dig, der gerne vil forkæles eller piskes, og som gerne vil have mere korrektion i dine øvelser. Her bliver der tilrettelagt en træning specifikt til dig og dine behov. Alle dine bevægelser bliver analyseret, og vi går i dybden der, hvor der er behov for det. Om du har en skade eller ej, så gør dig selv den tjeneste at prøve en enetime. Det er noget helt andet, når der pludselig kun er fokus på dig. Vi kan planlægge timen præcist, som du har lyst til.

Body Control Pilates er udviklet med inspiration fra både østens og vestens træningsteknikker, og det lægger vægt på, at øvelserne bliver tilpasset den enkelte og ikke omvendt. Derfor kan øvelserne udføres af enhver, der ønsker sundhed, styrke og velvære.

Pilatesøvelserne udgår fra mave, bækkenbund og de stabiliserende muskler, og der fokuseres på åndedræt, afspænding og koncentration. Gennem visualisering, fysisk styrke og stræk af kroppen vender din mentale kraft og blodcirkulationen tilbage. Ud over de store muskelgrupper, som man får fat i ved almindelig træning, er der i Pilates også fokus på de stabiliserende muskler, som holder leddene sunde. Fordi vi netop fokuserer på at få fat i de stabiliserende muskler, at strække og forlænge, og at styrke mavemusklerne, ses der rigtig gode resultater med Pilates på skader i ryg, skuldre og nakke, men det er også effektivt til at forbygge skader og sammenfald i kroppen.

Udover at give gode resultater er Pilates en fantastisk udfordrende træningsform, og specielt på maskinerne er der uendelige muligheder for at gøre træningen både sjov og hård. Pilates træner hele kroppen og arbejder med musklerne uden at belaste leddene. Det er en rigtig god måde at komme tilbage i form efter en fødsel, som genoptræning, som et supplement til anden sport, eller bare til generelt velvære. Alle kan få glæde af Pilates.

I vores hverdag sidder vi alt for stille, og det er slet ikke godt for kroppen, for den er designet til at bevæge sig. Vi lægger som regel først mærke til det, når det gør ondt, og så tænker mange: “Nå ja, det lærer jeg bare at leve med!”. Fordelene ved Pilates er en forbedret kropsholdning, større smidighed, balance i kroppen, et stærkere immunforsvar, forbedret kredsløb, større udholdenhed, mindre stress, forbedret søvn og en formindsket risiko for skader. Du vil mærke en ændring i kroppen, allerede når du har trænet et par gange. Med tiden vil gamle uhensigtsmæssige bevægemønstre ændre sig, og du vil få mere energi, færre smerter og en større livsglæde.

Pilates & BodyTalk

Jeg blev gravid i 2005 og på et tidligt stadie i min graviditet fik jeg en svær bækkenløsning. Lige siden har jeg lidt under dette og fået en masse følgesygdomme i kølvandet.  Jeg har haft smerter i lænden og ryggen, der strålede ned i benet. Jeg har haft en rigtig grim holdning, haltet og stort set været plaget af smerter lige siden. Camille fik mig til at fokusere på de steder, jeg havde smerter, og forløste dem lidt efterhånden. Læs hele Mettes historie her 

Mette

Pilates & Bars

Jeg har haft stor glæde af pilates-timerne. Du er altid meget lydhør, hvis man kommer med et særligt problem, og er der en øvelse, man ikke rigtig kan klare, kommer du med forslag til en anden. Du er også rigtig god til at rette på én, hvis man ikke udfører øvelsen korrekt. Min ryg er blevet meget bedre, og smerterne i benet/lysken er næsten væk. Access Bars har jeg kun prøvet en enkelt gang, og da fandt vi ud af, at jeg ikke skal gå og bekymre mig om mit barnebarn, som jo mistede sin far og mor med to års mellemrum. Hun skal nok klare sig – og ja, det gør hun! 

Gitte Biehl

Pilates & BodyTalk

Du er dygtig, professionel, inspirerende og engageret. Din kombination af træning og sessions fungerer rigtig godt. Man kan både få trænet kroppen og renset ud mentalt, så man efterfølgende har et større overskud. En fantastisk kombination. Fysisk hjælper Pilates på mine meget ømme og spændte skuldre og min lænd, og det har givet mig en større kropsbevidsthed. Mentalt hjælper en session på at få renset ud i tanker og følelser, og giver mig et overskud og en følelse af fornyet energi. Jeg har helt klart lært mig selv bedre at kende i den tid jeg har gået til træning/behandling hos Camille, både på det fysiske og psykologiske plan. 

Caroline Brink