+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

BodyTalk

 

Healthcare designed by your body

 

Book her

Behandling

Din krop fortæller din historie!

Bodytalk er et simpelt, blidt og sikkert holistisk sundhedssystem der hjælper alle kroppens dele til at tale sammen igen. BodyTalk arbejder ud fra den filosofi, at kroppen har sin egen medfødte intelligens og er i stand til at helbrede sig selv på alle niveauer. Når kroppen fungerer optimalt, kommunikerer hvert system, hver celle og hvert atom konstant med hinanden. Ofte nedbrydes kommunikationen på grund af daglig stress og de oplevelser, vi har haft gennem livet, og det fortæller din krop dig ved fysiske og/eller psykiske symptomer på ubalance.

Med BodyTalk går vi ind og lytter til, hvad din krop har behov for, så vi kan genoprette dens kommunikationslinjer i den rækkefølge, som din krop har behov for, så din krop og psyke kan finde balancen igen. BodyTalk kan bruges i forbindelse med opretholdelse af kroppens sundhed, og det kan bruges forebyggende eller til at restituere hurtigere efter en fysisk skade eller sygdom.

Du kan bruge BodyTalk til at komme igennem svære perioder i livet, for at hjælpe dig og din krop, med at stå stærkt i dit center, mens du går igennem. Det kan også bruges til at balancere dig i forhold til dine omgivelser, så du lettere kan tage gode beslutninger, og reagere mere hensigtsmæssigt i din hverdag.

Krop, sind og ånd er forbundet og når vi balancere et område, får de andre også en gavnlig effekt. Det vil f.eks sige at en gammel oplevelse, kan skabe et fysisk symptom, som du lever med i dag. Ved at slippe de følelser der er forbundet med oplevelsen kan din krop heale det fysiske symptom. 

Læs mere på IBA – International BodyTalk Association

BodyTalk Testimonial:

Jeg er kommet til Camille med både smerter i kroppen og bekymringer i sindet. Hun hører hvad som snakker højest. Er det kroppen som gør ondt, spørger hun ind til den, og med lette berøringer og klap, fjerner hun smerten. På én måde er det underligt hvad hun gør, og på en anden måde er det helt forståeligt og logisk. Kroppen undres ikke, den snakker med, med sin visdom. Og i det slip som sker med hele mig under Camilles forunderlige snakken med min krop, mærker jeg en indre jeg-styrke og ro her og nu. – Mette

 

Læs hele Mettes testimonial her

 

Balance your brain… and the rest will follow!