+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Personligt forløb

 

“Strength that has effort is not what you need.

You need strength that is the result of ease!”
– Ida Rolf

 

Book din tid

Personligt forløb med kroppen i fokus

Trænger du til komme ned i kroppen,
slippe stress & spændinger?

I mine forløb ser jeg på helheden, og kigger ikke kun på symptomerne, men undersøger og leder efter årsagen til dine problemer. Fokus er at få både kroppen, og det mentale i balance.

Forløbet bliver skræddersyet til dine behov. Åndedrættet, bevægelse, kropsterapien, de-stress teknikker og Mind clearing kan alle blive en del af dit forløb.

Det er vigtigt at du er med i processen, og at du får forståelsen af, hvad der sker i din krop. Opmærksomhed og forståelse er første skridt på vejen til en balanceret krop, fyldt med overskud og energi.

Første gang vil vi planlægge forløbet sammen, så forløbet vil blive skræddersyet til dine behov. Du får øvelser med hjem, som du kan lave mellem vores sessioner.

 

Et personligt forløb er på 5 eller 10 gange.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig, og få en uforpligtigende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt Camille: info@todayimove.com – tlf. 30 24 49 88

Peace

it does not mean to be in a place where there is no noise, trouble, or hard work.
it means to be in the midst of those things and still be calm in your heart.

Stress Relief

Når kroppen giver slip kommer roen, smerter & spændingerne slipper. Så kommer overskuddet og energien.

Når man igennem længere tid præsterer på højt niveau, eller har været igennem en hård periode, er der stor risiko for at det negative stress, påvirker kroppen.

Kroppen reagerer på det, du har oplevet, de omgivelser du har lige nu, og den måde du håndtere det, du oplever. 

En Stress Relief behandling, giver kroppen mulighed for at sænket sit stressniveau, så du kommer tilbage i balance og igen får lettere ved at præstere, koncentrere dig, og håndtere de udfordringer, der dukker op. 

Stress Relief er en blid behandling, hvor jeg med lette berøringer på hovedet får kroppen ned i den dybe afstressende tilstand.

Det medfører at kroppen slipper spændinger, og at sindet kan give slip på bekymrende tankestrømme. En session kan efter dit behov være i stilhed, der giver mulighed for at komme ned i dyb meditativ tilstand, eller en samtale hvor vi får vendt eventuelle problemstillinger.

Kropsterapi

En krop er designet til at bevæge sig med lethed, styrke & smidighed.

Kropsterapi er en dybdegående behandling, hvor vi går bagom vores tanker og overbevisninger, og arbejder med kroppens og nervesytemets tilstand på et dybere plan, end vi kan forklare eller forstå. Smerter, skader, spændinger og andre symptomer er kroppens måde at sige fra på.  Kroppens måde at fortælle dig, at du har brug for at sætte tempoet ned, og få en hjælpende hånd.

Livets oplevelser, traumer, vores relationer, vores omgivelser påvirker vores krop og sind. Med kropsterapien kan vi dykker ned i de dybere lag, forløse det der skal give slip og få kroppen og nervesystemet i ro. Når kroppen lander, og slipper kampen/forsvaret, slipper spændingerne og kroppen kan bevæge sig lettere og får derved mere energi og overskud.

Kropsterapi skaber balance mellem krop, sind og følelser. Og kan afhjælpe:

  • Smerter & spændinger
  • Stress & angst
  • Udbrændthed
  • Tankemylder
  • Ondt i ryggen
  • Ondt i nakken
  • Hofte & lændesmerter

 

 

Be-Activated Sport

Bliver du begrænset i din sport på grund af smerter eller skader i knæ, hofter, ankler, ryg, skuldre eller nakke?

Muskel aktivering er en af de bedste og mest effektive måder at rette kroppen op og kan hjælpe kroppen til at præstere sit bedste.

Næsten alle kroppe kompenserer, hvilket resulterer i spændinger, smerter og skader, akutte såvel som kroniske. Via en muskel-test, kan vi se det mønster, der ofte kan forklarer årsagen til dine fysiske smerter og skader.

Når vi har fundet din krops mønster, bruger vi muskel aktiveringspunkterne til at få din krop tilbage på rette spor.

Aktiverings punkterne virker med det samme, gør kroppen stærkere, smidigere og hurtigere. Det er et fantastisk redskab til folk med en aktiv livsstil.

En aktiveret krop har mindre risiko for at blive skadet, og hvis du allerede har en skade, kan det hjælpe din krop hurtigere tilbage.

 

"Et lettere og lysere sind"

Den brede vifte af redskaber og kundskaber som du besidder, giver en utrolig kompetent og professionel behandling og træning. Der arbejdes med hele kroppen og sindet som en helhed, og ikke som separate dele. Dit nærvær og interesse, gør dine behandlinger og træning meget intens, og giver en følelse af, at vi er fælles om at udvikle og styrke krop og sind. Jeg har fået en sundere og stærkere krop. Et lettere og lysere sind. Generelt bedre velvære.

Annette 

"Healing Hands"

I have been training with Camille for over a year now and it’s been a real eye-opener for me. This winter, I injured my back to the point that I could barely stand upright. In two sessions with Camille, I felt like myself again. No medications, no procedures, just Camille and Pilates. I’m back to running again and I can’t recommend her enough. If you have back problems, if you have joint problems, if you’re in pain and want to feel better, come see Camille and her Healing hands.

Dave Woosley

"Hun fjerner smerten"

Jeg er kommet til Camille med både smerter i kroppen og bekymringer i sindet. Hun hører hvad som snakker højest. Er det kroppen som gør ondt, spørger hun ind til den, og med lette berøringer og tap, fjerner hun smerten. På én måde er det underligt hvad hun gør, og på en anden måde er det helt forståeligt og logisk. Kroppen undres ikke, den snakker med, med sin visdom. Og i det slip som sker med hele mig under Camilles forunderlige snakken med min krop, mærker jeg en indre jeg-styrke og ro her og nu.

Mette

"Livsenergi & Livsglæde"

Det var med en sund skepsis, at jeg prøvede Camilles behandling, men effekten var ikke til at tage fejl af. Både professionelt og privat er jeg kommet mere i kontakt med mig selv og har gennem 3 behandlinger været i stand til at slippe nogle af de ting mentalt, som var ved at gøre mig syg. Ny energi og gode oplevelser er strømmet min vej, og jeg nyder hvert øjeblik af mit liv nu. Jeg synes, alle bør give sig selv den mulighed for at øge livsenergien og livsglæden.

Masja