+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Testimonial

 

 

Testimonial Pilates & BodyTalk

Omkring hver femte danske kvinde oplever smerter fra bækkenet under og efter graviditeten, og ca. 5 procent af alle gravide får en reel bækkenløsning. Bækkenbundsløsning kommer som følge af en graviditet, hvor kroppen producerer et stof, der blødgør leddene, for at barnet kan glide lettere igennem bækkenet under fødslen. Hvis leddene blødgøres for meget, svækkes de omkringliggende muskler og led, hvilket giver smerter i bækken og lænd.

Jeg er en kvinde på 43 år, har altid holdt af at arbejde, jeg har været stor konkurrencesvømmer i mine unge år, og jeg har altid været super trænet og i fysisk god form gennem hele livet.

Jeg blev gravid i 2005 og på et tidligt stadie i min graviditet fik jeg en svær bækkenløsning. Lige siden har jeg lidt under dette og fået en masse følgesygdomme i kølvandet.

Jeg har haft smerter i lænden og ryggen, der strålede ned i benet. Jeg har haft en rigtig grim holdning, haltet og stort set været plaget af smerter lige siden. Jeg har også en svær generel ledsygdom, som er varig og uden behandlingsmuligheder.

Jeg har behov for ikke at overbelaste mig i det daglige og jeg har ikke været på arbejdsmarkedet siden 2005. I dag er jeg i en situation, hvor jeg har søgt om nedsat arbejdstid for at få chancen for at komme i gang igen på nogle vilkår, min krop kan tåle.

Alle disse problemer og smerter, der følger med, når man går igennem svære processer i livet, har også gjort, at jeg har følt mig låst flere steder i kroppen. Det har været utrolig psykisk hårdt ikke at kunne vænne tilbage til sin gamle krop og blive, som man var engang.

Pilates har været en rigtig god genoptræning efter min graviditet til alle mine ledsmerter og hoftesmerter, det har været den ideelle løsning, da det er skånsom træning, som bliver målrettet til mit behov.

I det lille studie jeg trænede, mødte jeg blandt andet Camille. Camille kan rigtig meget andet end at undervise i Pilates, hun kan også Access Bars, BodyTalk mm. Hun er en god menneskekender og kan mærke mennesker på en hel unik måde. Camille giver plads og dømmer ikke, og det skaber plads til, at du kan være den, du er.

Jeg kan mærke og se en forskel, det har givet mig en bedre kropsholdning og det har styrket min lænd og hele mit bækkenbundsområde. Kort sagt, jeg har fået det væsentligt bedre med mig selv og min krop. Camille er en meget kærlig og forstående og lyttende person, som har taget sig rigtig godt af mig. Hun har vist en kæmpe forståelse for mange at de ting, jeg har været igennem, og hun har kunnet læse mig lige fra starten.

Hun har lært mig at tage mig selv og min krop meget mere alvorligt, end jeg nogensinde har gjort før og lytte til og sige fra over for mange andre ting, jeg ikke har turdet sige fra overfor før.

Camille har inspireret mig igennem den måde, hun arbejder på, og hvordan hun ser og fortolker hverdagens problemer og hvordan de skal bearbejdes, så man kan komme videre.

”Hun har lært mig at rumme mere og at acceptere det, der er, og hun har lært mig, at det er ok, at det er der.”

BodyTalk og Access Bars  

På grund af alle de ting, jeg har været igennem, har der selvfølgelig også sat sig nogle spor både fysisk og psykisk.

Det var jeg ikke selv klar over, men det vindue åbnede Camilla for mig.

Jeg havde en utrolig ubalance i krop og sind, en overspændthed, og jeg var låst på rigtig mange områder på kroppen. Jeg var ofte træt og ked af stress.

Det viste sig til min store overraskelse at jeg havde en masse følelser fra min fortid i klemme, jeg aldrig havde fået bearbejdet ordentligt, og som ofte gjorde mig ked af det, når jeg tænkte på det. Dette var ikke bevidst, og jeg var ikke selv klar over det.

Jeg er super glad og taknemmelig for, at hun fik løst op for det, og at jeg i dag kan tænke på det uden at blive ked af det.

Jeg var meget skeptisk i starten af forløbet, også selvom jeg følte mig utrolig tryg i hendes nærvær, men også genert ved at skulle åbne op for hende og mig selv. Men dette ændrede sig undervejs, og jeg blev helt afhængig af at få de sessioner hos Camille, da jeg fik ryddet op og fik mere ro i sjælen og var mindre låst, fordi jeg kunne acceptere tingene, som de er, og lære at leve med det.

Når jeg begyndte at sætte spørgsmålstegn ved noget, skubbede hun mig i den rigtige retning med små værktøjer.

“Back on track” som det siges, og her kunne jeg så igen acceptere tingene, som de nu engang er.

Camille fik mig til at fokusere på de steder, jeg havde smerter, og forløste dem efterhånden. Jeg kan huske, at Camille sagde, at kroppe godt kunne forandre sig efterhånden som de forskellige ting blev løst.

Lige pludselig kunne jeg invitere gæster uden at være helt mørbanket, når de kom.

Jeg havde godt nok forberedt mig hele dagen med mad osv., men i mit eget tempo uden at blive stresset, og dette resulterede i, at jeg kunne hygge mig med mine gæster

Jeg er så dybt taknemmelig over at jeg fandt frem til Camille og bruger de værktøjer, hun har givet mig, og glæder mig hver gang.  Jeg kan rette mig op igen, så jeg kan mærke livsglæden.

Camille gjorde mig opmærksom på, at jeg begrænsede mig selv, fordi jeg var påvirket af andres meninger og synspunkter, fordi jeg hele tiden gik mere op i at jeg skulle please andre og opfylde deres behov.

Camille var en af de personer, der har været med til at hjælpe mig med at styrke mit selvværd og få mig til at indse, at jeg ikke havde brug for at få bekræftelse fra hele omverden for at få mig til at føle, at jeg var god nok som den, jeg er.

Jeg tør sige fra, og det er så stort for mig, og for første gang i mit liv har jeg turde dette.

Jeg hviler mere i mig selv og er ligeglad med, hvad andre tænker omkring mig og mine beslutninger.

Tak

– Mette Damgaard