+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Testimonial

 

 

Testimonial Bodytalk

Vi siger tit om nogle mennesker i bestemte situationer; ”hun/han er som en åben bog”.

Jeg oplever at Camilla læser mig som en åben bog, når jeg ligger på hendes briks. Hun åbner ind til min krops- og sinds fortællinger ved en let berøring. Det kan være fortællinger om min tilstand her og nu, glemte fortællinger i mit eget liv, eller fortællinger hos generationer før mig.

Når hun snakker med mit mentale jeg, mærker jeg reaktioner og forandringer i både krop og sind. Jeg tænker jeg skal ”arbejde med”, men hun siger, at jeg bare skal være. Hun setter en proces i gang, som får krop og sind til at arbejde på egen hånd, også efter at sessionen er slut.

Jeg er kommet til Camilla med både smerter i kroppen og bekymringer i sindet. Hun hører hvad som snakker højest. Er det kroppen som gør ondt, spørger hun ind til den, og med lette berøringer og klap, fjerner hun smerten. På én måde er det underligt hvad hun gør, og på en anden måde er det helt forståeligt og logisk. Kroppen undres ikke, den snakker med, med sin visdom.

Og i det slip som sker med hele mig under Camillas forunderlige snakken med min krop, mærker jeg en indre jeg-styrke og ro her og nu. Den stærke oplevelse af indre ro og styrke fortoner sig i dagligdagen, men den er let at genkalde når jeg kalder på den. Den har Camilla talt så tydeligt frem.

– Mette