+45 30 24 49 88 info@todayimove.com

Kropsterapi

Strength that has effort is not what you need.

You need strength that is the result of ease! – Ida Rolf 

 

Book her

behandling & træning

Be Activated er et system der øger kroppens præstation og giver mulighed for at udnytte dit fulde potentiale, manden bag hedder Douglas Heel. 

Systemet hjælper kroppen til at præstere på et højere niveau, både i styrke, fleksibilitet, udholdenhed, hurtighed, balance og koordination. Det handler om at få musklerne til at gøre det arbejde, de er beregnet til. Resultatet er øjeblikkeligt og målbart.

Når du er aktiveret, er du stærkere og du vil f.eks kunne løbe hurtigere og dit golfsving fungere bedre, så du vil slå længere. Når vi øger kroppens evne til at præstere, sænker vi samtidig risikoen for skader. Dette gælder både for motionister og eliteudøvere.

Be Activated session:

Du vil udfylde nogle papirer og jeg vil høre hvorfor du kommer (evt. skade), og hvad du gerne vil have ud af det (hvad er dit mål).

Et mål kan være:

  • at kunne være i din hverdag uden smerter.
  • at kunne præstere mere indenfor din sport.
  • at løbe et marathon.
  • at komme ud af det mønster, der igen og igen giver skade/smerter i f.eks højre knæ.
  • få nakkesmerter, tennisalbue, hoftesmerter, rygsmerter væk.

Du vil komme fuldt påklædt på briksen og jeg laver en test, der viser hvordan din krop kompenserer. Det giver ofte en forklaring på hvorfor dine skader kommer.

Derefter vil du blive aktiveret, som er tryk på specifikke punkter. Du vil få punkterne med hjem på en tegning, så du selv kan fortsætte derhjemme.

Personlig træning hos Camille:

I en personlig træningstime, tager jeg udgangspunkt i hvordan du og din krop har det og hvad dit mål med træningen er. Ofte gennemgår vi aktiverings punkterne i starten af timen og undervejs, for at få det meste ud af hver eneste øvelse.

Når du bevæger dig, ser jeg om musklerne arbejder som de skal, og har et godt samarbejde omkring leddene. Øvelserne skal kunne udføres let og ubesværet, uden alt for stor forskel på højre og venstre side. Når det f.eks er lettere at lave en balance på det ene ben i forhold til det andet, viser det os at der er noget vi kan aktivere. Når musklerne bliver aktiveret, bliver øvelserne ofte lettere, og man får fornemmelsen af at være blevet stærkere på 10 sek. Øvelserne vil være på gulv med og uden små redskaber, Pilates Reformer og Cadillac.

Hvor lang tid holder aktiveringen?

Alle er forskellige og vi er ved at lære kroppen nye bevægelsesmønstre, som i virkeligheden er nye vaner. Nogen vil få stor forandring med det samme og holde det ubesværet, mens andre har brug for mere indgriben og gentagelse. Derfor er hjemme træningen vigtig, jo mere du selv gør, jo hurtigere lærer kroppen de nye gode bevægelsesvaner.

Hjemme træning: 

Hvor ofte skal du aktivere? – Så ofte som man vil, og jeg anbefaler at du laver dine aktiveringer mindst en gang om dagen derhjemme, og før al træning. Hvis du også aktiverer efter træning, er det muligt at mindske den stivhed, der kommer fra træning.

Hvor ofte, hos Camille?

Det afhænger af hvad udgangspunktet er med din krop. Er du i topform, skadet, og/eller har du fysiske smerter? Og hvor slemt står det til?
De fleste vælger at komme en gang om ugen, og ander vælger komme for tjek op en gang hver 14. dag eller 1. gang om måneden.

 

Be Activated Testimonial:

“Camille Vienne har en helt unik kropsforståelse, og hun har med ihærdig indsats fået bugt med min meget gamle løbeskade, så jeg nu igen kan løbe maraton” – Marlene, Marathon Løber.

“Ved at trykke hårdt på ” aktiverings punkterne”, kunne Camille nedsætte modstanden i musklerne og samtidig fjerne den barriere som smerterne gav. Det gør, at jeg kan trave ture og cykle og hvad jeg ellers ønsker at foretage mig. Men ydermere sætter det mig også i stand til at køre bil eller sidde ned i flere timer, når det er nødvendigt, og det har været et stort problem tidligere”. – Winnie

Læs hele Winnie Testimonial her

Testimonials

Hvad siger folk om Be Activated?

Be Activated

Marlene, Maratonløber

Camille Vienne har en helt unik kropsforståelse, og hun har med ihærdig indsats fået bugt med min meget gamle løbeskade, så jeg nu igen kan løbe maraton. 

Be Activated

Teele Ude, Dancer

Thanks to Be-Activated & Camille I feel an ease to move and I am pain free. It is rare, that something can make such a change so fast. I do my activation points every day, before I train in the morning.

Be Activated

Vincent, 14 årig atlet

Camille er den bedste:-). Jeg er sprinter i Sparta og går på atletiklinjen på Nørre fælled Skole, så jeg træner rigtig meget. Jeg har haft en rygskade, som Camille har hjulpet mig med, og hun har givet mig aktiveringspunkter som jeg arbejder med til hver træning.